CBWerkendlogoerkendFC1 Lid van het Gilde van Gediplomeerd Parketteurs

pichome1.jpg

Referenties

Referenties


 

 

Tom en Marieke Kwakman - Volendam  

Toen wij op zoek waren naar een houten vloer hadden we 3 leveranciers op het oog. Nadat we de eerste hadden gesproken kwamen we bij de 2e optie terecht...  Houters Hout. Toen we 15 minuten met Alfred Houters in gesprek waren stond het voor mij vast! Het maakt niet uit wat voor vloeren hij levert, deze man gaat bij mij thuis de vloer leggen. Alfred verkoopt én legt zelf de vloeren, daarom beschikt hij over een schat van vakkennis. Hij heeft enorm veel passie voor zijn werk en zit vol enthousiasme. Onze uiteindelijke keuze werd een bourgogne eiken visgraat met een warme kleur die rondom van een band is voorzien. Deze vloer wilde we graag aan laten sluiten op de bestaande betegelde keukenvloer. Hier ontstond echter een probleem. De tegelvloer was vlak en de ondergrond van de houten vloer had een afschot. Na veel precisie en een tomeloze inzet is het Alfred gelukt om de vloeren perfect met elkaar te laten stroken. Het resultaat is geweldig en we zijn hartstikke tevreden met onze vloer. Iedereen die voor het eerst bij ons binnenkomt raakt niet uitgepraat over hoe mooi de vloer is en hoe strak die is gelegd.


 

 

Fam Borst - Heerhugowaard   

Houtershout staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Wij wilden onze amerikaans wit eikenvloer laten behandelen. Dit was hard nodig. Er was 14 jaar intensief op geleefd. We wisten heel goed wat we mooi vonden. Na 2 jaar intensief speurwerk en vele bezoekjes aan verschillende bedrijven lukte het ons niet iets geschikts te vinden. Wat wij zochten was een mooi doorleefde uitstraling. De enige optie was de vloer te behandelen met een beits. Veel bedrijven wagen zich daar niet aan maar Alfred wel. Met veel geduld heeft hij verschillende voorbeelden voor ons gemaakt. Allemaal even mooi. Nu hebben wij een prachtige vloer. We genieten er dagelijks van.

Alfred 1000x dank


 

Bob en Afra Jonk – Volendam

2 jaar geleden waren we op zoek naar een parketleverancier die een houten vloer op vloerverwarming wilde leggen. Alfred van Houters Hout was de eerste die wij tegenkwamen die mij hierover vakkundig advies kon geven. Bij andere bedrijven werd toendertijd nog geadviseerd het vooral niet te doen. Wij hebben bij Alfred een mooie parketvloer uitgezocht en hij regelde een bedrijf die de vloerverwarming erin freesde en installeerde. Alfred heeft daarna de vloer er netjes en vakkundig ingelegd. Wij zijn heel blij met onze warme eiken vloer. 


 

Fam Tuijp - Volendam

We zijn in contact gekomen met Houtershout via een buurvrouw die haar vloer had laten behandelen door Houtershout en hier vervolgens heel tevreden mee was.Wij zijn toen gaan kijken bij zijn showroom en hebben onze keus laten vallenop een eiken vloer.Vervolgens heeft Alfred toen een klant gebeld waar hij een soortgelijkevloer had gelegd en toen konden we daar even gaan kijken. ( We warenverkocht)Daarna een afspraak gemaakt voor de vloer.De werkzaamheden van Alfred waren ronduit perfect.Niets was een probleem en hij werkt zeer netjes en schoon.Het resultaat mag er wezen, prachtige vloer,schitterende plinten en eenuniek afgewerkte convector put.Voor eventuele vragen kon en kan ik altijd bellen. Al met al zeer tevreden en zeer blij dat we gekozen hebben voor Houtershout.  


 

Fam Zwemmer - Hoogwoud

Voor ons was het duidelijk dat wij graag een houten vloer beneden en vloerbedekking mogelijk laminaat ,op de verdiepingsvloer wilde in ons nieuwe huis.We zijn ons hoofdzakelijk gaan richten op het bedrijf Houtershout door de persoonlijke uitleg en ook het uitvoerende werk wat door Alfred volledig zelf is gedaan.De uitleg en informatie over allerlei verschillende soorten hout ,lijm en laklagen en kwaliteiten werd ons door Alfred op een vriendelijk en begrijpelijke wijze verteld.In de showroom hebben wij naast de keuze van de houten vloer en plinten, gekozen voor een laminaat vloer die zeker niet onderdoet voor de uitstraling van een houten vloer.Deze laminaat vloer ,voorzien van een goede ondervloer bevalt ons net zoals de houten vloer prima.Vanaf de eerste dag dat wij met Houtershout in contact zijn gekomen, hebben wij ervaren dat het luisteren naar de klant en het communiceren met elkaar goed is verlopen.Nadat de vloeren zijn gelegd heeft Alfred zelf contact gezocht om te horen of wij als klant tevreden zijn ,goede nazorg en een knap stuk vakwerk door Houtershout. 


 

Kees en Hillie de Boer – Volendam

Mijn man en ik wilden graag een houten vloer. Maar wij wisten niet 
welk type houtsoort ons het meeste zou gaan plezieren. Via kennissen kwamen wij in contact met Alfred Houter. Wij kregen goed advies en hebben zelf ook enkele gelegde vloeren bekeken.
Sinds kort zijn we de trotse bezitters van een grandioze mooie vloer. Wij zijn blij dat we met HOUTERSHOUT in zee zijn gegaan en zijn dan ook erg tevreden. De vloer is zeer vakkundig gelegd en helemaal naar 
onze zin!

_______________________________________________

.


Ria Jonk - Volendam 

Met genoegen  schrijf ik een verhaaltje voor jullie website. Wij zijn door toeval bijjullie terecht gekomen we hadden nog nooit van jullie bedrijf gehoord. Wij zijn metname Alfred, dankbaar dat hij ons parketvloer heeft gelegd. Door waterschade moestons parketvloer eruit,was wel even schrikken,maar Alfred heeft alles geregeld met deverzekering en de vloer eruit gesloopt, wat zeker een rot klus was,maar we hebbeneen prachtige parketvloer terug gekregen,echt met zorg en aandacht gelegd. Wij zijn in ieder geval erg dankbaar dat we jullie bedrijf hebben ontdekt.


 

Fam de Leeuw - Hoorn
Onze eiken houtenvloer zag er na 10 jaar niet uit. De adviezen in vele zaken veschilden enorm en we raakten in verwarring. Op de site van Houters Hout stond de kleur die mijn vrouw wel mooi vond. Op een avond geeft Afred ons een vertrouwd advies geen zwevende vloer erover maar schuren en lakken, doe een concessie in de gewenste kleur je hebt nog een prachtige vloer. Met veel geduld en vakkennis overtuigde hij ons. Ook de prijs was als we eerder hoorde, dus aan de slag. Als een ervaren mannequin liep hij uren achter zijn schuurmachine. Alle randen werden vakkundig gedaan. Het werden gezellige dagen en een prachtige vloer.
Herman

_____________________________________________

Familie Schreuder - Woerden

Twee jaar geleden zijn we van Noord Holland naar regio Utrecht verhuisd. Dat we in ons nieuwe huis een echte eiken vloer wilde in plaats van (weer) een laminaat vloer, was al gauw duidelijk. Zo kwamen we bij Houter's Hout terecht. We hadden al gauw door dat Alfred kennis van zaken had en een goed advies kon geven over de mogelijkheden en daarbij ook rekening hield met onze wensen: naast een mooie vloer, wilden we ook een vloer die praktisch te onderhouden was. Wat we erg prettig vonden is dat bij Houter's Hout (gelukkig!) het principe afspraak = afspraak nog geldt. Alfred heeft snel, efficient én schoon gewerkt en dat alles vergezeld van gezellige muziek. Wat ook zeker het vermelden waard is, is dat we nadat de vloer gelegd was nog vaak een beroep hebben mogen doen op Alfred of zijn vrouw Sandra voor vragen over onderhoud en reiniging van de vloer. Die producten worden trouwens ook door Houter's Hout geleverd. Onze vloer ziet er na twee jaar nog steeds hartstikke mooi uit en we zijn er nog steeds heel blij mee. Wij kunnen het iedereen dan ook van harte aanbevelen om je vloer door Houter's Hout te laten leggen.

_______________________________________________

 

Joep en Louise Annyas - Alkmaar 

Heel toevallig zagen we een busje rijden met de opdruk: HOUTERSHOUT. Wat leuk, dachten we en we gingen op zoek naar een website. Al snel een afspraak gemaakt en bij het zien van de prachtige werkstukken van Alfred wisten we: Ja, dit is het!!! We willen graag dat déze man onze vloer levert en komt leggen. Inmiddels genieten we al zo'n week of 10 van onze prachtige Maple-vloer. Hij ziet er heel natuurlijk uit en past helemaal bij onze stijl en inrichting. We zijn heel blij met de vakkundige afwerking en vooral ook met de mooi verzonken drempel tussen woonkamer en keuken. Het is helemaal àf! Wat een vakmanschap, Alle complimenten hoor, Alfred!!

______________________________________________ 

Alex en Mirjam Looze - Zaandelft

Voor onze nieuwbouwwoning wilden wij voor de begane grond graag een houten vloer. Vrienden van ons hadden even daarvoor een houten vloer laten leggen door Houtershout. Het resultaat sprak ons erg aan en wij hebben toen contact gezocht met Houtershout. Tijdens het gesprek met Alfred viel ons op dat hij goed luistert naar de wensen van de klant en ook deskundig advies geeft. Deze  persoonlijke benadering onderscheidt hem van de andere bedrijven en was voor ons ook de doorslag om met Houtershout in zee te gaan. We waren zelfs zo tevreden dat wij hem ook hebben gevraagd de trap te bekleden. Het resultaat is werkelijk waar fantastisch. De trap is een echte "eye-catcher" geworden en de vloer ligt er schitterend bij. Wij zullen Houtershout dan ook bij iedereen aanbevelen!


Anja Ammersken - Medemblik

Via een advertentie in de krant ben ik in contact gekomen met Houtershout. Ik was opzoek naar een vloer voor in mijn nieuwe woning. Toen ik de showroom binnen kwam zag ik "mijn" vloer al liggen. Een mooie eiken robuuste multiplank vloer. Na een leuk gesprek en goed vakkundig advies heb ik besloten om deze vloer te nemen. Alles is voorspoedig verlopen van het leggen van de vloer tot het bevestigen van de plinten. Ik ben dan ook heel erg blij met "mijn" vloer, en geniet er elke dag met heel veel woonplezier van. Alfred ontzettend bedankt voor het goede advies en het vakkundig leggen van de vloer. Super.

 


Fam Plat - Volendam 

Alfred heeft ons ontzettend goed geholpen. Niet alleen was hij bereidt om over te werken, ook de kwaliteit is zeer goed! Wij zijn zeer te spreken over het resultaat en over de extra dingen die hij voor ons heeft gedaan. De prijs-kwaliteit verhouding
is prima en Houtershout is aan te bevelen. 

 

 

 


Veken 207-B7    |     Opmeer (open op afspraak)    |    GSM: 06-47777281       |       Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.        facebook Houtershout
 
webdesign & realisation by Intendo -interactive-