CBWerkendlogoerkendFC1 Lid van het Gilde van Gediplomeerd Parketteurs

pichome2.jpg

Appartementen

Appartementen


De laatste jaren worden steeds meer appartementen gebouwd. Daarmee is ook de vraag naar het plaatsen van parket en houten vloeren in appartementen flink toegenomen. Maar omdat u hierbij te maken krijgt met buren onder en naast u, dient uw parket of houten vloer wel aan een aantal voorwaarden te voldoen. Wij geven u deskundig advies over de vele mogelijkheden en zorgen voor een vakkundige uitvoering.

Contactgeluid
In appartementen hebben we vooral te maken met zogenaamd contactgeluid. Dit is het geluid dat doorklinkt naar de onder- of naastgelegen bouwlaag. Dit wordt veroorzaakt doordat de massa van de vloer in trilling wordt gebracht door bijvoorbeeld loopverkeer op de vloerconstructie. Om dit contactgeluid zo veel mogelijk te dempen (vaak is de minimale gestelde eis + 10 dB), plaatsen wij onze vloeren op speciale ondervloeren. Deze zijn zorgvuldig getest bij TNO Delft volgens de meest recente normen en regels van het Bouwbesluit. Deze zijn voorzien van een garantiecertificaat, zodat u verzekerd bent, dat uw buren zo min mogelijk overlast van u hebben.

Alle soorten parket mogelijk
In principe kunnen al onze vloeren ook in appartementen worden geplaatst. Niet alleen lamelparket of laminaat, maar ook  prachtige patroonvloeren als bijvoorbeeld een visgraatvloer,  blokpatroon of strokenparket behoren tot de mogelijkheden.
Veken 207-B7    |     Opmeer (open op afspraak)    |    GSM: 06-47777281       |       Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.        facebook Houtershout
 
webdesign & realisation by Intendo -interactive-