CBWerkendlogoerkendFC1 Lid van het Gilde van Gediplomeerd Parketteurs

pichome2.jpg

Parket schuren

Stofvrij schuren

Houters Hout schuurt uw parket of houten vloer stofvrij!

Dit doen wij met de nieuwste technologie met betrekking tot het stofvrij schuren van bestaande parketvloeren. Tot nu toe ging deze klus, ondanks de stofzak aan de schuurmachine, vaak gepaard met een laag stof die terug te vinden was in het hele huis. En ondanks dat uw vloer er dan weer netjes uitzag, was u wel drie dagen bezig met het hele huis weer stofvrij te maken. Dat hoeft dus gelukkig niet meer!

Lees meer: Stofvrij schuren

 

Waterschade herstel

Water is de grootste vijand van uw mooie houten vloer, dus vaak is de schade groot als een lekkage of verstopping uw kostbare vloer beschadigd. Wij zorgen ervoor, dat uw vloer weer in z'n oorspronkelijke staat wordt terug gebracht.


 

 

De eerste foto laat de sporen van waterschade zien. De vochtmeter geeft een veel te hoog vochtigheidspercentage voor het hout aan. De vloer is in zijn geheel verwijderd. Vervolgens is de cementendekvloer geegaliseerd. Tenslotte is de strokenparket vloer gelegd en afgelakt.

   

Aanhelen

Indien u een aanbouw laat plaatsen en u wilt uw oude houten vloer laten doorlopen in de nieuwe aanbouw, kunnen wij uw oude houten vloer aanhelen. Het bestaande materiaal wordt bijgeleverd, geplaatst en de hele vloer wordt geschuurd zodat kleurverschillen tussen oud en nieuw praktisch onzichtbaar zijn. Hiernaast treft u een voorbeeld aan.

Mocht u vragen hebben over het aanhelen van een vloer, neem dan contact met ons op.   

Contact opnemen

   
 
Veken 207-B7    |     Opmeer (open op afspraak)    |    GSM: 06-47777281       |       Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.        facebook Houtershout
 
webdesign & realisation by Intendo -interactive-