CBWerkendlogoerkendFC1 Lid van het Gilde van Gediplomeerd Parketteurs

pichome1.jpg

Buitenparket

Houters Hout levert hoogwaardige hardhouten vloeren voor buitengebruik. Parketvloeren zijn niet langer exclusief voor het interieur. Terrassen, zwembaden, tuinen en alle soorten openlucht ruimtes worden getransformeerd in warme, natuurlijke en functionele verblijven.  


 

Houters Hout is dealer van Tablazz buitenparket. Tablazz heeft de eerste 'exterieurparketvloer' met de sfeer en het comfort van een 'interieurparketvloer' geintroduceerd. Hardhouten vloerdelen met een wereldwijd gepatenteerd bevestigingssysteem staan garant voor veilig en duurzaam plezier van dit unieke buitenparket. 

  

Buitenparket is in bijna net zoveel verschillende houtsoorten te verkrijgen als de houten vloeren voor binnen. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op of maak een afspraak om alle mogelijkheden te komen bekijken.

 

 

Veken 207-B7    |     Opmeer (open op afspraak)    |    GSM: 06-47777281       |       Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.        facebook Houtershout
 
webdesign & realisation by Intendo -interactive-