CBWerkendlogoerkendFC1 Lid van het Gilde van Gediplomeerd Parketteurs

pichome4.jpg

Plinten

Plinten

Plinten horen bij de vloer!

Vloeren zijn vaak overheersend in een interieur en zijn daardoor een van de belangrijkste sfeermakers in een woon- of werkomgeving. Of de vloer nu van hout of een ander materiaal is, de afwerking met plinten is net zo belangrijk.

 

Passende plinten, maar ook sierlijsten (ook wel deurlijsten of architraven genoemd), geschilderd in de kleuren die passen in het interieur, geven een extra accent aan elke ruimte en vergroot het ruimtelijk gevoel. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar overschilderbare MDF plinten en sierlijsten snel stijgt. Houters Hout heeft hiervoor een perfecte oplossing die zorgt voor harmonie en schoonheid in elke woon- en werkruimte.

 

Houters Hout biedt een ruime keuze in plinten en sierlijsten.

 

 

Sierlijsten

Sierlijsten (ook wel deurlijsten of architraven genoemd), die mooi aansluiten door middel van een plintneut op de plinten, geven een extra accent aan elke ruimte. Houters Hout biedt een ruime keuze in sierlijsten, die passen bij de plinten.

 

   
Veken 207-B7    |     Opmeer (open op afspraak)    |    GSM: 06-47777281       |       Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.        facebook Houtershout
 
webdesign & realisation by Intendo -interactive-